Köp hem detta:
- 1 dl kokosflingor
- 1,5 dl mjöl
- 1/2 dl socker
- 400ml (en burk) kokosnötsmjölk
- 2 ägg
- smör
- 1 ananas
- 1/2 dl socker
- smör
Rosta kokosen gyllenbrun i en torr stekpanna
Blanda hälften av kokosflingorna med mjöl och socker. Rör efter det i äggen och kokosnötsmjölken.
Stek pannkakorna i mycket smör. Ta ca 1/2 dl smet till varje. Ett tips om du vill att det ska gå lite fortare och vara lite enklare är att göra plättar av dem istället!
Skär under tiden du steker pannkakorna ananasen i bitar (bort med stam och skal!)
Stek sedan ananasen i smör. Ta i socker och rör tills det har smält.
Ät!
(börjar kanske bli tjatigt, men receptet är från icas matkasse)
(börjar kanske bli tjatigt, men receptet är från icas matkasse)
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar