söndag 19 februari 2012
En klassisk lax i ugn
Grymt enkelt galet gott!
Du behöver:
Lax med skinn
Salt
Peppar
Sås:
Creme Fraiche
Hackad Rödlök
Rom
Majonäs
Tillbehör:
Potatis
Haricovert
kokta i lättsaltat vatten
Häll ut
salt
i en form och lägg på
fisken
.
Salta
och
peppra
ovanpå. Stoppa in den i 175-200 grader i ca 20 minuter.
Koka
potatis
och gör en
sås
.
Klart!
2 kommentarer :
Julia - Matblogg
19 februari 2012 kl. 16:19
Mmmmm lax är aldrig fel :).
Svara
Radera
Svar
Svara
Unknown
19 februari 2012 kl. 17:06
Eller hur!? Något av det bästa som finns!
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget ( Atom )
nrelate .nr_post_title { Font-style: normal !important; }
Printfriendly
Mmmmm lax är aldrig fel :).
SvaraRaderaEller hur!? Något av det bästa som finns!
SvaraRadera