torsdag 28 april 2011

Pappas fantastiska kycklingmackor

Till dessa mackor behöver du:
  • 1 kyckling filé / person
  • 1 brödskiva / person
  • Ruccola
  • Krispsallad
  • Tomat
  • Rödlök
  • Cremé Fraiche
  • Vitlök
  • Majonäs
  • Timjan
  • Potatis
  • Olivolja
  • Smör/margarin
  • Sparris
  • Parmesan
  • Salt+Peppar
Sätt in klyftpotatisen i ugnen (potatis+timjan+salt+olivolja in i 200 grader tills den är gyllenbruna)


Dela kycklingfiléerna så att de blir tunnare.


Stek dem i smör eller margarin, salta och peppra. Stoppa sedan in dem i 100 graders ugnsvärme så att de inte blir kalla.


Stek sparrisen och skiva de grönsaker som ska skivas.


Rör ihop en sås av cremé fraiche, vitlök, majonäs, salt och peppar.


Ta ett bröd


Lägg på kyckling


och sallad


och ruccola


och på med lite tomat


och rödlök


lägg på lite sparris


och en klick sås


toppa till slut med lite parmesan


Servera med klyftpotatisen


Klart att ätas!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

nrelate .nr_post_title { Font-style: normal !important; }

Printfriendly