söndag 23 mars 2014

Mustafa's Gemüse Kebap - Världens godaste kebab!

I slutet av februari lämnade vi Berlin och åkte vidare till Paris! De senaste veckorna har varit så varma, soliga och härligt Parisiska att datorn har fåll legat kvar i väskan.

Men nog med bortförklaringar, jag har en grej från Berlin som jag känner att jag bara måste dela med mig av. En upplevelse alla borde få vara med om. En smak alla borde få känna. En njutning som borde å gå genom alla människors kroppar. Jag pratar om Världens godaste (vad jag känner till) kebab!


Vid Mustafa's kebabstånd ringlar sig alltid en kö oavsett tidpunkt. 30-40 minuter är oftast väntetiden fram till den väldoftande kiosken. Väl värt väntan.


Väl framme kan du välja mellan en kebab i pita med kyckling, Hänchen Döner mit Gemüse, en grönsakskebab i pita, Gemüsekebap, eller en kebabrulle med kyckling, eller bara grönsaker, Dürüm. Dessa läckerheter går för endast 2,50-3,50 € alltså runt 25 pix!


Jag och Joel tog varsin Hänchen Döner. Så fantastisk gott. Kombinationen varmt krispigt bröd, fräsha grönsaker, smakrik kyckling blandade friterade grönsaker (bla. potatis, zuccini, morot), färska örter, tre sorters sås, fetaost och en liten skvätt citron på toppen. Bland det bästa jag har ätit ever!

Mustafa's Gemüse Kebap hittar ni på Mehringdamm 32, precis utanför Mehringdamms U-bahn station!

Länk till deras fina hemsida: http://www.mustafas.de

Guten appetit!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

nrelate .nr_post_title { Font-style: normal !important; }

Printfriendly